پنج شنبه ٢٣ آذر ١٣٩٦
فارسی : الفارسیه : Persianعربی : العربیه : Arabicانگلیسی : الانجلیزیه : English
آخرین مفالات
پاریس قربانی تکفیر
سید ابوالفضل حسینی
بررسی ریشه های ایدئولوژیک حوادث تروریستی پاریس
بعد از حوادث فرانسه بسیاری از تحلیلگران داخلی مثل همیشه، ریشه این حمله ها را صرفا از نگاه سیاسی مورد بررسی قرار دادند و حمایتهای غرب از این گروهها را دلیل رشد این گروهها و قوت گرفتن آنها دانستند. البته این تحلیل تا حدود زیادی صحیح و قابل قبول است اما آنچه در این زمان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و وظیفه ما است که آن را گوشزد کنیم، بررسی ریشه های ایدئولوژیک این حوادث است.
 ١٩:٣٤ - سه شنبه ٢٦ آبان ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
هیس! دخترها فریاد نمی زنند
چ
بشارت به یک شهروند هزاره سوم
بوسیدن روی ماه
همرنگ جماعت!
از ماست که بر ماست
یادگیری شرطی
طهارت نفس و درک معارف قرآن
شرطی سازی کنشگر
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 3293
 بازدید امروز : 114
 کل بازدید : 1093287
 زمان بازدید : 0/2656
آشپز کیه
آشپز کیه

 منبع : پايگاه علمي تحقيقاتي مغناطيس

 نويسنده : محمد دادسرشت تهرانی    ایمیل : hamdel85@yahoo.com

 نوشته شده در تاريخ : 1392/04/02   ( آخرين ويرايش : 1392/07/27 )

بسم الله الرّحمن الرّحیم

امروزه رستوران ها معمولا برای جذب مشتری، آشپزخانه خود را در معرض دید مشتری قرار می دهند. برخی از آن ها پنجره بزرگی را جهت این امر رو به آشپزخانه باز می کنند که مشتری بتواند از پشت شیشه آشپز را نگاه کند و به غذایی که آماده می شود اعتماد کند و البته گاهی هم با دوربین مدار بسته و از طریق نمایشگرها این اطمینان به مشتری داده می شود که غدای این رستوران کاملا بهداشتی و با رعایت موازین پخت می شود.

 در این راستا هر کسی احتمال کوچکی درمورد غذای خود بدهد -مثلا کسی بگوید این غذارا یک دیوانه طبخ نموده و یا احتمالا در این غذا سم است- آن را مصرف نمی کند چرا که از اینکه این غذا باعث بیماری یا مرگ او شود می ترسد.

 اما این امر معمولا در مورد غذاهای جسم مورد توجه قرار می گیرد و غذا و بیماری روح مورد توجه قرار نمی گیرد.

 اثر عمومی هنر تاثیر گذاری نسبتا ناخودآگاه بر مخاطب است پس هر کس در مقابل رسانه تاثیر می پذیرد آن هم از نوع ناخودآگاهش!!!!

قرآن می فرماید "فلینظر الانسان الی طعامه-انسان به غذایش توجه کند" رسانه هم غذای روح ما را معمولا تامین می کند اما سوال اینجاست: چه قدر توجه می کنیم که آشپز این غذا کیست؟!!!!!

 محتوای داستان ها رو مورد بررسی قرار بدهیم تا ببینیم این غذایی که به روحمان دادیم چه اثری بر ما و جامعه ما داشته است؟ آیا اثرات مثبت آن بیشتر بوده است؟ باید بپرسیم آشپز کیست و مواد این غذا چه تاثیری بر من داشته است؟

 

جهت دانلود مقاله اینجا کلیک کنید.

تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.درج مطالب باذکر منبع بلامانع است
All rights are reserved.
راه اندازی، اجرا و بروزرسانی: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم) بهار 1392     Powered by: MatinTime (Development of Information) 2013