چهارشنبه ١٠ خرداد ١٤٠٢
فارسی : الفارسیه : Persianعربی : العربیه : Arabicانگلیسی : الانجلیزیه : English
آخرین مفالات
پاریس قربانی تکفیر
سید ابوالفضل حسینی
بررسی ریشه های ایدئولوژیک حوادث تروریستی پاریس
بعد از حوادث فرانسه بسیاری از تحلیلگران داخلی مثل همیشه، ریشه این حمله ها را صرفا از نگاه سیاسی مورد بررسی قرار دادند و حمایتهای غرب از این گروهها را دلیل رشد این گروهها و قوت گرفتن آنها دانستند. البته این تحلیل تا حدود زیادی صحیح و قابل قبول است اما آنچه در این زمان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و وظیفه ما است که آن را گوشزد کنیم، بررسی ریشه های ایدئولوژیک این حوادث است.
 ١٩:٣٤ - سه شنبه ٢٦ آبان ١٣٩٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
هیس! دخترها فریاد نمی زنند
چ
بشارت به یک شهروند هزاره سوم
بوسیدن روی ماه
همرنگ جماعت!
از ماست که بر ماست
یادگیری شرطی
طهارت نفس و درک معارف قرآن
شرطی سازی کنشگر
ورود
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
نظرسنجی
نظرسنجي غير فعال مي باشد
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 6849
 بازدید امروز : 306
 کل بازدید : 2471069
 زمان بازدید : 0.2812
مدیریت بحران
مدیریت بحران من

 منبع : پايگاه علمي تحقيقاتي مغناطيس

 نويسنده : نفیسه مقیسه    ایمیل : hamdel87@yahoo.com

 نوشته شده در تاريخ : 1392/07/13   ( آخرين ويرايش : 1392/07/27 )

بسم الله الرّحمن الرّحیم

 

مدیریت بحران من ...

الف- اصلاح رفتار: در بسیاری از موارد که فرد دچار استرس می شود، ریشه در رفتار نادرستی دارد که از سوی فرد مبتلا به استرس صادر می شود. در این موارد، راه کاهش استرس، تغییر و اصلاح رفتار از طریق آگاه کردن فرد نسبت به رفتار نادرست است سپس باید میل به تغییر رفتار نادرست را در فرد ایجاد نمود و در نهایت رفتار جایگزین را به فرد آموزش داد.

ب- مدیریت زمان: مشغله‌ی فراوان ممکن است برای گروهی، باعث افتخار باشد؛ ولی باید دانست که مشغله بیش از حد، تولید اضطراب می‌نماید. از این رو فرد باید در صدد مدیریت زمان خویش برآید.

ج- اظهار وجود: منظور از اظهار وجود این است که شخص بتواند با سهولت، افکار، احساسات و برداشت‌های خود را ابراز نماید. اظهار وجود، یعنی آنکه شخص بتواند از حقوق خود دفاع کرده و احساس شخصی خود را بیان نماید. این مهم با استفاده از راهکارهای زیر به دست می آید.

1.  رفتار قاطعانه: قاطع بودن، بدین معناست که بر احساس هراس خود چیره شوید و از حق خود دفاع کنید ولی حق و حقوق دیگران را ضایع نکنید.

2. نه گفتن را بیاموزید: اگر خود، کارهایی دارید که اجازه نمی دهد از دیگران کاری را بپذیرید، مودبانه از پذیرش پیشنهاد آنها اجتناب کنید. اجازه ندهید حرف‌های دیگران در شما احساس گناه ایجاد کند.

3. از جمله‌های با فاعل من بهره بگیرید.

4. از تماس چشمی بهره بگیرید.

5. از زبان من، قاطعانه بهره ببرید.

6. مخالفت همراه با آرامش را تمرین کنید؛ وقتی دیدگاه ها و حقایق با آرامش بیان می شوند، دیگران مخالفت را سالم ارزیابی کرده و زمینه مشاجره و بگو مگو از بین می رود.

7. به جای واکنش نشان دادن، پاسخ بدهید.

 

 

<< آخرین صفحه   1 2 3   اولین صفحه >>
تمامی حقوق این سایت محفوظ می باشد.درج مطالب باذکر منبع بلامانع است
All rights are reserved.
راه اندازی، اجرا و بروزرسانی: توسعه اطلاعات سحرگاه (متين تايم) بهار 1392     Powered by: MatinTime (Development of Information) 2013