در اواخر مرداد سال ۱۳۵۸، دکتر مصطفی چمران (فریبرز عربنیا) از طرف دولت موقت ماموریت پیدا میکند به پاوه برود و درگیری داخلی بهوجود آمده در آنجا را خاتمه دهد. سه رأس درگیری مورد نظر را مردم پاوه، کردهای جداییطلب و رزمندگان پاسدار تشکیل میدهند. چمران با تیکه بر نگاه عرفانی و بینش صلحجویانهاش، هم باید در برابر جسارت و میل به عدالتطلبی اصغر وصالی (بابک حمیدیان) به عنوان فرمانده پاسداران مستقر در پاوه مقاومت کند و هم دکتر عنایتی (مهدی سلطانی) به عنوان رئیس کردهای شورشی را قانع کند که دست از درگیری بردارد.
ادامه مطلب >>
بعد از حوادث فرانسه بسیاری از تحلیلگران داخلی مثل همیشه، ریشه این حمله ها را صرفا از نگاه سیاسی مورد بررسی قرار دادند و حمایتهای غرب از این گروهها را دلیل رشد این گروهها و قوت گرفتن آنها دانستند. البته این تحلیل تا حدود زیادی صحیح و قابل قبول است اما آنچه در این زمان باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و وظیفه ما است که آن را گوشزد کنیم، بررسی ریشه های ایدئولوژیک این حوادث است.
ادامه مطلب >>
«رسوایی» که چهارمین فیلم سینمایی دهنمکی است با تئوری ساده برخی عوام مبنی بر قهر با خدا و اولیای او شروع می شود و با دلقک نشان دادن فقیر به جهت کسب درآمد ادامه پیدا میکند. رسوایی که ادامه مستند قدیمی فقر و فحشای ده نمکی است می خواهد با طراحی لباس تناقض نمای مانتو و شلوار آبی و روسری و کفش قرمز همراه با آرایش غلیظ افسانه به ریشه بی عفتی یعنی همان فقر اشاره کند.
ادامه مطلب >>
در یک دبیرستان دخترانه، چند دانش آموز پشت سر هم خودکشی می کنند و مدیر مدرسه (نیکی کریمی) متوجه علت این ماجرا نمی شود. او به اب و آتش می زند تا راهی برای گریز از این مهلکه و پیشگیری از خودکشی های بعدی پیدا کند. کم کم پای یک بانوی طلبه (هنگامه قاضیانی) و یک پلیس (حمیدرضا فرخ نژاد) به قصه باز می شود... .
«بشارت به یک شهروند هزاره سوم» نام فیلمی است که این روزها پخش خانگی آن آغاز شده است. دکتر هادی میرکریمی (کارگردان فیلم) می گوید هدفش از ساخت این فیلم به تصویرکشیدن ناامیدی انسان امروز از خداوند و عوارض این ناامیدی انسان امروز از خداوند و عوارض این ناامیدی بوده و البته ارئه تعریفی جدید از یک آموزه کهن دینی.
ادامه مطلب >>
احترام سادات و فروغ، چهل سال است که با هم همسایه هستند. انقدر که از طریق راهی در بین دو حیاط راحت به خانه هم رفت و آمد دارند و بچه های احترام سادات که الان همگی پدر و مادر شده اند به او خاله فروغ می گویند. دو مادری که دو پسرشان با هم بزرگ شدند با هم مدرسه رفته اند و باهم در رشته مهندسی در دانشگاه مشغول به تحصیل بوده اند تا با جهاد به جبهه می روند و با هم بیست سال پیش مفقود می شوند.
ادامه مطلب >>